Trainingen voor
Teams

Moeiteloos in teams samenwerken 

Jij en je team

Hoe zorg je ervoor dat je team lekker samenwerkt? Dat je aan een half woord genoeg hebt? Dat het lekker loopt? Dat je elkaar moedeloos weet te vinden en van elkaars kwaliteiten echt gebruik kunt maken? Zodat jullie je targets halen maar ook met plezier naar het werk gaan.


In mijn trainingen geef ik je inzicht in je eigen kwaliteiten maar ook van welke werkzaamheden je energie krijgt. En wat je energie kost. Ik laat je zien hoe je onder druk werkt.Nadat je inzicht hebt gekregen in je eigen kwaliteiten kijken we naar anderen. Klanten of collega's.

Inzicht & Energie


In mijn trainingen geef ik je inzicht in je eigen kwaliteiten maar ook van welke werkzaamheden je energie krijgt. En wat je energie kost. Ik laat je zien hoe je onder druk werkt.Nadat je inzicht hebt gekregen in je eigen kwaliteiten kijken we hoe het voor een ieder werkt in jullie team. Wat zijn jullie kwaliteiten als team en wat zien jullie over het hoofd. Wiens kwaliteiten kunnen we nog efficienter inzetten? En hoe maken we afspraken? Inzicht in samenwerking

Voor teams

Tekst volgt

Moeiteloos samenwerken

Voor Teams

Tekst volgt

     Aanrader    

De drijfverentest ingevuld en de training gevolgd bij Danielle. Een aanrader! Goeie keuze, niet in de laatste plaats om door middel van deze training gedrag en reactie van de verschillende profielen te kunnen herkennen en mijn eigen reactie hier weer op. Maar vooral: hoe ik gedrag kan keren door te weten waar het vandaan komt. Althans, zo werkt het voor mij. Geen actie - reactie dus maar actie - herkenning - begrip - passende reactie. Bijzonder handig in mijn werk als zzp-er.

​ 

Caroline Bosch, Interimmanager / procesbegeleider

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Prima, Danielle!'. Meer over kan je lezen in mijn privacyverklaring.