Push the button!

Ik heb geen vast verhaal wat ik telkens afdraai. Ik ben meer van 'Push the button'. Elke situatie vraagt om andere verhalen, ervaringen, voorbeelden, foto's en films. Altijd met een lach. Zo is elke keer weer anders.

Ik geloof niet in heilige huisjes of tradities. Ik ben direct. Ik spiegel wat ik zie. Ik maak zaken simpel waar ze ingewikkeld worden. Ik wil aanzetten tot denken. Aanzetten tot bewust worden. Voelen. Doen.

Don't think it doesn't matter what you do. It does! Dat is waar het om gaat. Iemand kan niet voor iedereen het verschil maken maar iedereen kan voor iemand het verschil maken.

Mijn missie is dat jij als leidinggevende, manager, ondernemer bewust wordt van je invloed. Dat je spreekt over wat jou drijft. Wat jou inspireert en motiveert. Dat jij je eigen inspiratie en drijfveren ontdekt. Je openstelt voor nieuwe inzichten. Ingevingen. Jezelf vragen stelt. Het verschil durft te maken.

Ik spreek graag voor netwerken en bedrijven over ziekteverzuim, management drives, invloed, HR (in gesprek met HR).

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Prima, Danielle!'. Meer over kan je lezen in mijn privacyverklaring.