Trainingen voor
ZZP-ers 

Meer klanten aantrekken die écht bij jouw business passen.

Jij en je klant

Hoe zorg jij ervoor dat je succesvol bent in je  eigen bedrijf? Hoe zorg jij ervoor dat  je met klanten werkt die je energie geven in plaats van kosten. Want ja, je was je eigen bedrijf begonnen omdat je meer vrijheid wilde, zelf wilde bepalen met wie je wilde werken. En nu merk je vaak dat er klanten op je pad komen waar je niet heel blij van wordt. Tijd om de klanten te gaan aantrekken die écht bij jou en jouw passen.

Inzicht & Energie


In mijn trainingen geef ik je inzicht in je eigen kwaliteiten maar ook van welke werkzaamheden je energie krijgt. En wat je energie kost. Ik laat je zien hoe je onder druk werkt.Nadat je inzicht hebt gekregen in je eigen kwaliteiten kijken we naar anderen. Klanten of collega's.Meer klanten aantrekken die écht bij jouw business passen

Voor zzp-ers

Tekst volgt

Inzicht in samenwerking

Voor zzp-ers

Tekst volgt

     Aanrader    

Aanrader om je profiel te laten maken! Zo ontzettend veel herkenningspunten en Danielle is dé expert hierin! Ze leest, schrijft, ruikt, ademt en volgens mij droomt ze er ook over ;) Ik ken niemand anders die zo gedreven is en zo snel de vinger op de zere plek legt bij of (mis)communicatie, wie is je ideale klant, waar wordt je blij van. Maar ook waar kan je niet tegen of ongelukkig van? Zodat je dat kunt vermijden. Belangrijke punten voor een ondernemer.

Ria Kaashoek, Van Klik naar Klant

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Prima, Danielle!'. Meer over kan je lezen in mijn privacyverklaring.