Wintertijd – Drijfveren in de media #129

Wat is het alweer donker 's ochtends! Alweer tijd om de klok een uur terug te gaan zetten het weekend. Nou ja, het is dan ook over twee maanden alweer kerst....

Hoe kijk jij naar de wintertijd? Denk jij heerlijk, een uurtje extra dan kan ik nog wat meer doen? Of vind je het vervelend dat andere mensen daar echt last van kunnen hebben? Of ben je daar helemaal niet mee bezig?

Hoe je naar de wintertijd kijkt was ook weer afhankelijk van jouw drijfverenbril. Waar een ander alleen maar mogelijkheden ziet (Oranje), is het voor een ander een feit dat de klok van 2.59 uur naar 2.00 uur gaat (Blauw).

Vindt een ander het mooi dat we ons aan de seizoenen aanpassen, aan het ritme van de seizoenen (Paars). En is een ander daar weer helemaal niet mee bezig (Turkoois).

Wintertijd - Drijfveren in de media

Alleen al hoe we naar de wintertijd kijken en wat we daarvan vinden wordt bepaald door je drijfveren.

Kan je nagaan hoeveel inzicht een persoonlijk drijfverenprofiel je kan geven. Inzicht in met welke klanten jij het beste samenwerkt, van welke activiteiten jij energie krijgt. Wat je in je business heel veel energie kost.

En ? Hoe kijk jij naar de wintertijd?

Deze blogs voortaan elke donderdag in je mailbox?

Andere blogs

Danielle Elenga spreker trainer drijfveren podcast

#8 – Interview met Doritt van der Waerden en Jan-Kees Walrave van My Motivation Insights (MMI)

Interview met Doritt van der Waerden en Jan-Kees Walrave van My Motivation Insights (MMI). Over hoe zij drijfveren hebben leren kennen. Wat het

....... 
Danielle Elenga spreker trainer drijfveren podcast

#7- Drijfverenmindf**ks

Een kijkje in mijn hoofd, drijfverenmindf**ks. Maar ook hoe het voor jou in jouw hoofd kan werken. Gerelateerd

....... 
Lancering podcast - Drijfveren tips en inspiratie #172

Lancering podcast – Drijfveren tips en inspiratie #172

Je kent mij inmiddels wel dus dat ik gedreven word door (ook) de Gele drijfveer is voor jou niets nieuws. Dan weet je

....... 

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Prima, Danielle!'. Meer over kan je lezen in mijn privacyverklaring.