Lancering podcast – Drijfveren tips en inspiratie #172

Je kent mij inmiddels wel dus dat ik gedreven word door (ook) de Gele drijfveer is voor jou niets nieuws. Dan weet je ook dat ik altijd heel veel ideeën heb. Vaak gewoon om het idee. Niet eens om het uitvoeren zelf. Daar heeft Bart erg aan moeten wennen (en nog). Want ik zie regelmatig iets waarvan ik denk: goh, dat is ook leuk! Waarop hij dan denkt dat ik dat gelijk in huis wil hebben of laten doen. Dat is niet het geval. Het idee zelf kan ik soms zo mooi vinden maar dat wil niet zeggen dat ik ook wil hebben.

Maar goed ik dwaal af.

In mijn business heb ik ook aan ideeën geen gebrek. Wel een gebrek aan tijd en soms ook de wil om het echt af te maken. Ik vind de reis dan ook vaak veel leuker dan de bestemming. Maar goed, soms voelen ideeën zo goed en valt er van alles op zijn plaats waardoor het eigelijk vanzelf gaat (achteraf dan).

Zo ook het idee van een podcast over drijfveren. Natuurlijk drijfveren, dat kon natuurlijk niet missen!? Moet zeggen dat het ook hielp dat die er nog niet was dus toen was het vanuit Oranje een unieke kans en vanuit Rood gas geven om die podcast ook daadwerkelijk de lucht in te krijgen!

En tadaaa 🎉🎉!

Mijn eigen podcast drijfveren tips & inspiratie is er! En ik heb gelijk drie afleveringen voor je opgenomen.

De eerste aflevering gaat natuurlijk over wat zijn drijfveren. In de tweede aflevering vertel ik over de zeven verschillende drijfveren. En in de derde aflevering word ik geïnterviewd door Ria Kaashoek voor haar podcast 'Van klik naar klant'.

Nou kan ik nu de champagne laten poppen! Bij wijze van dan, ben niet zo'n drinker. Maar wel trots! En ik realiseerde mij dat ik deze maand al 16 jaar ZZP-er ben. Nou reden genoeg dus om even trots op mijzelf te gaan zijn met een kopje thee!

En ik zou het echt superleuk vinden als je mij laat weten wat je van de podcast vindt! Heb je nog een vraag die ik voor je kan beantwoorden in mijn podcast dan hoor ik die ook graag!

Deze blogs voortaan elke donderdag in je mailbox?

Andere blogs

Vrijheid? Structuur? Of allebei? Danielle Elenga Drijfveren tips en inspiratie

Vrijheid? Structuur? Of allebei?

Zojuist zag ik een video van iemand die beschreef dat hij een schema had gemaakt voor 6 weken. Een tijdschema waarin hij had

....... 
Hoe leer jij het beste? En jouw medewerkers? Drijfveren tips en inspiratie, drijfveren toepassen, Danielle Elenga

Hoe leer jij het beste? En jouw medewerkers?

Weet jij hoe jij het beste leert? Wat jouw manier van leren is? En weet je dat ook van je medewerkers? Hoe zij

....... 
Stress - Danielle Elenga drijfveren tips en inspiratie Drijfveren toepassen

Stress

Stress? Ik? Nee joh, ben je gek…?! Nou gek ben ik niet maar ik weet dondersgoed hoe laat het is als ik overdreven

....... 
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Prima, Danielle!'. Meer over kan je lezen in mijn privacyverklaring.