Momenten markeren (of niet dus)

Ze verschenen op het bordes, de een wat beter gekleed dan de ander. En daar vond iedereen weer wat van. Twee oud-ministers werden geïnterviewd over de ongeschreven regels van de kleding en wat daarbij komt kijken.

Dat was mijn eerste blog. De tweede lag er een week later ook al, want de discussie ging inmiddels over de schoenen van Hugo de Jonge.

En dat is nu ruim 5 jaar geleden. En als ik zo terugkijk (daar ben ik nooit zo van, ik kijk meer vooruit) dan waren de blog onderwerpen divers: van de Luizenmoeder en Megxit tot Valentijnsdag.

Maar ook juist het begrijpen van de drijfveren van jezelf en zeker ook van de ander. Voorbeeld van mijzelf waarin ik mij een stampende peuter voelde tot die keer dat ik mijn rijbewijs was vergeten in Portugal.

Maar altijd bekeken vanuit de drijfveren. Die drijfverenbril gaat nooit meer af. Situaties in het nieuws of op het werk maar ook privé, ik zie ze door mijn drijfverenbril. Zo is er altijd genoeg om over te schrijven en alweer bijna 220 blogs!

En sinds een jaar ook een podcast.

Maar ja die momenten markeren daar ben ik gewoon niet zo goed in. Niet zo gek, want mijn Paarse drijfveer staat helemaal achteraan. Ik ben er dus niet zo mee bezig.

En jij? Markeer jij momenten, vind je dat belangrijk?

Deze blogs voortaan elke donderdag in je mailbox?

Andere blogs

Een jaarplan wat écht werkt - Drijfveren tips en inspiratie, drijfveren toepassen

Eindelijk! Een jaarplan wat écht werkt!

Jaarplannen maken is niet mijn sterkste eigenschap. Ja, wel om de plannen te bedenken (vanuit mijn Gele drijfveer), dat is heel erg leuk

....... 
Welke woorden gebruik jij? Drijfveren tips en inspiratie, drijfveren toepassen

Welke woorden gebruik jij?

Niet zo lang geleden belandde ik in een discussie van minimaal een kwartier over een woord. Ik weet niet eens meer wat het

....... 
Hoe herken ik de drijfveren van mijn medewerker?

Hoe herken ik de drijfveren van mijn medewerker?

Ik krijg regelmatig de vraag: Hoe herken ik nu de drijfveren van de ander?Heel flauw antwoord: niet.Want om precies te zijn herken je

....... 
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Prima, Danielle!'. Meer over kan je lezen in mijn privacyverklaring.