What's in a name?

HR Adviseur. HR Manager. HR Businesspartner. What’s in a name? Inmiddels ruim 15 jaar ervaring binnen HR. Binnen diverse organisaties gewerkt zoals DSM, Syngenta, Ministerie van Justitie, Provincie Noord-Holland, Partou kinderopvang, Rivierduinen. De diversiteit houdt mij scherp. Rode draad in mijn opdrachten is de invloed en rol van leidinggevenden. Hoe kunnen die invloed uitoefenen? Verschil maken. Niet alleen HR advies maar ook coaching on the job. Tenslotte is de leidinggevende die het moet doen.

Zo dicht mogelijk bij de business

Ik maak leidinggevenden bewust van hun invloed. Ben daarin een HR Businesspartner. Zo dicht mogelijk bij de business. De combinatie van formuleren van beleid en praktisch uitvoeren. Bedenken is leuk maar het moet wel uitvoerbaar zijn. Mijn wijze van werken is resultaatgericht. Doortastend. Effectief en betrokken. Scherp en zakelijk. No-nonsens.

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Prima, Danielle!'. Meer over kan je lezen in mijn privacyverklaring.